AG architecten
  • YEAR : 2017
  • LOCATION : Loenen aan de Vecht
  • CATEGORY : House
  • CREATIVE DIRECTOR : Opdrachtgever: particulier
  • VISUALIZATION :

Prachtig uitzicht over de Vecht – een droomlocatie

Dit karakteristieke woonhuis op een groot kavel aan de Vecht hebben wij ontworpen voor een gezin met twee kinderen. Het bestemmingsplan was erg conserverend, met een beperkte nok- en goothoogte en met een maximale inhoud van 750 m3. Door optimaal gebruik te maken van de vergunningsvrije bouwmogelijkheden is toch een ruim en licht woonhuis gerealiseerd. Moderne, slanke aluminium kozijnen en strakke detaillering met zink en stuc zorgen voor een eigentijdse touch, terwijl het gevelbeeld naadloos past in de kenmerkende stijl van woonhuizen langs de Vecht.

• Opdrachtgever: particulier

• Opgeleverd: 2017

• Aannemer: Bouwbedrijf Groen