AG architecten
AG architecten herbestemming Wierschuur Vooraanzicht
ACTUEEL

Hier zie je al het laatste nieuws

Appartementen Beverwijk 01-Straatkant

Nieuwbouw appartementengebouw Beverwijk

YEAR : 2020 LOCATION : Beverwijk CATEGORY : CREATIVE DIRECTOR : VISUALIZATION : Nieuwbouw appartementengebouw Beverwijk Op deze locatie langs

READ MORE
AG architecten woningbouw Kudelstaart Overzicht waterpartij

Mijnsheerlyckheid

AG architecten heeft in samenwerking met woonstichting Habion en BAM Woningbouw de prijsvraag voor een nieuw dorpshart van Kudelstaart gewonnen. De dertig appartementen in drie torentjes zijn koopappartementen, de honderd huurwoningen zijn zorgwoningen.

READ MORE
AG architecten Bad Zandvoort

Nieuwbouw appartementen Watertorenplein te Zandvoort

In het kader van een besloten prijsvraag zijn er drie plannen gemaakt voor het herbestemmen van de bestaande watertoren en voor het omliggende terrein. Het realiseren van appartementen of woningen voor diverse doelgroepen was daarbij de belangrijkste opgave. AG architecten heeft samen met een opdrachtgever deelgenomen met de inzending Bad Zandvoort.

READ MORE
AG architecten appartementen Zandvoort 02-Straatkant, hoek

Nieuwbouw appartementengebouw Zandvoort-Noord

Op de locatie waar wij dit appartementengebouw hebben ontworpen stond een voormalige drukkerij. In overleg met de gemeentelijke stedenbouwkundige en de ontwikkelaar hebben wij voor deze locatie een vijflaags kleinschalig appartementengebouw ontworpen, met 29 koopappartementen.

READ MORE
AG architecten renovatie flat Zandvoort

Renovatie flat Zandvoort

Door constructieve en bouwkundige problemen met deze jaren zestig flat in Zandvoort moest er ingrijpend grootonderhoud worden uitgevoerd. Er zijn o.a. grotere balkons gekomen en de hoofdentree is aangepast en vergroot. Het gebouw heeft weer een eigentijds beeld gekregen.

READ MORE
AG architecten renovatie nul op de meter Haarlem

Monumentenrenovatie Hof van Egmond

In de monumentale wijk Hof van Egmond te Haarlem renoveerden we 162 sociale huurwoningen die hierbij Nul-Op-de-Meter hebben gemaakt.

READ MORE
Raadhuisplein Zandvoort AG architecten 02-Noble Tree

Raadhuisplein Zandvoort

In het hart van Zandvoort, op het Raadhuisplein pal naast het gemeentehuis, is in 2018 de nieuwbouw gestart van een horeca gelegenheid met bovengelegen appartementen. Het pand ernaast, met een restaurant op de begane grond, wordt geheel gerenoveerd en uitgebreid. Ook daar komen bovengelegen appartementen.

READ MORE
AG architecten Woongroep Heemstede Overzicht straatkant, rode beuk

Woongroep Heemstede

Het plangebied, een ambitieuze gebiedstransformatie van energiebedrijf naar woongebied, bestaat uit een drietal deelprojecten: Waterhof, Waterspiegel en Waterpark. De bebouwing voor stichting Woongroep Heemstede is het sluitstuk van het gebied.

READ MORE