AG architecten
AG architecten herbestemming Wierschuur Vooraanzicht
ACTUEEL

Hier zie je al het laatste nieuws

kleurrijk interieur Keuken met kat

Kleurrijk interieur Muiden

Wij werden gevraagd om dit woonhuis in aanbouw een origineel en kleurrijk interieurontwerp te maken. Er zijn wanden in diverse blauw- en groentinten toegepast, in combinatie met lichte houten vloeren.

READ MORE

Uitbreiding en verduurzaming woonboerderij

Een bestaande kleine stolpboerderij is zorgvuldig gerestaureerd en door een aantal moderne ingrepen, zoals een grote glaspui in het bestaande gedeelte en een forse uitbreiding aan de achterzijde, geschikt gemaakt voor bewoning door een gezin.

READ MORE
Villa Zandvoort AG architecten

Luxe Villa

YEAR : LOCATION : Zandvoort CATEGORY : CREATIVE DIRECTOR : VISUALIZATION : Van een bestaande, eenlaagse bungalow uit de jaren

READ MORE
AG architecten villa in groene wijk 01-Panorama voorkant

Statige villa in groene wijk

Deze mooie statige villa is dit jaar opgeleverd in een groene wijk in Voorschoten. De villa is modern, maar toch ook klassiek.

READ MORE

Renovatie aan boulevard Zandvoort

We hebben een woonhuis uit de jaren ’50 aan de Zandvoortse boulevard, met een prachtig uitzicht op zee, aan de achterzijde uitgebreid met een aanbouw in twee bouwlagen.

READ MORE
AG architecten Villa Koning, achterkant, Aalsmeer

Woonhuis Aalsmeer

YEAR : LOCATION : Aalsmeer CATEGORY : CREATIVE DIRECTOR : VISUALIZATION : We hebben een huis in Aalsmeer gebouwd dat

READ MORE
AG architecten moderne rietgedekte villa Voorkant

Moderne rietgedekte villa Heemskerk

In een wijk in Heemskerk met een aantal vrije kavels hebben wij dit moderne, rietgedekte woonhuis gerealiseerd. De rieten kap is zodanig ontworpen, dat er twee volledige verdiepingen in konden worden gemaakt.

READ MORE
AG architecten Overveen tweekapper Hoek nr. 23

Twee-onder-een-kap Overveen

In Overveen is op het voormalig Marinehospitaalterein een nieuwe woonwijk gerealiseerd. Het beeldkwaliteitsplan schreef, ook voor dit vrije kavel aan de rand van de wijk, een traditionele Overveense architectuurstijl voor. Ons plan voor een dubbel woonhuis voor twee jonge gezinnen was gelukkig een schot in de roos en vormt nu het sluitstuk van deze bijzondere wijk.

READ MORE
AG architecten afbouw villa Bloemendaal Keuken frontaal

Afbouw woning Bloemendaal

Deze woning werd gebouwd in het project park Brederode. De opdrachtgevers wilden echter een heel andere indeling dan de ontwikkelaar had laten tekenen en vroegen AG architecten om zowel de indeling als de afwerking en inrichting op zich te nemen.

READ MORE
AG architecten studio Jordaan Amsterdam Slaap-zitkamer

Studio Jordaan

Dit compacte appartement van 30m2, op de begane grond midden in het centrum van Amsterdam is ingericht als hotelkamer-plus.

READ MORE