AG architecten

AG architecten in tijden van Corona

Zoals veel bedrijven zijn wij sinds maandag overgeschakeld naar thuiswerken. Gelukkig was onze werkwijze daar al op ingericht, met een server op glasvezelsnelheid en een goed functionerend online communicatieplatform. Al onze medewerkers zijn gezond en aan het werk. Telefonisch zijn wij gewoon bereikbaar zoals gebruikelijk. In de komende weken zullen wij het overleg met onze klanten zoveel mogelijk telefonisch en digitaal voeren – heel jammer, want persoonlijk contact is in de meeste gevallen natuurlijk prettiger en efficiënter, maar in de huidige situatie is dit in ieders belang. Wij wensen iedereen veel sterkte in deze bijzondere tijden en we hopen u spoedig weer “live” en in goede gezondheid terug te zien! Heeft u vragen naar aanleiding van dit bericht? Schroom niet ons te bellen of mailen.