AG architecten

Statige villa in groene wijk opgeleverd

AG architecten villa in groene wijk 01-Panorama voorkant

Deze mooie statige villa is dit jaar opgeleverd in een groene wijk in Voorschoten. Door het toepassen van grote dak-overstekken in combinatie met een stoere, kubistische onderbouw van metselsteen en stucwerk is een modern, maar toch ook klassiek, totaalbeeld ontstaan.

De aluminium kozijnen vormen een mooi contrast met de houten lamellen van Accoyahout, die voor en naast de kozijnen zijn gemonteerd. Ook het interieur is een combinatie van modern en klassiek, met strakke gietvloeren in combinatie met veel hout en met zwarte stalen glaspuien.

Verrassend is de dubbele hoogte centraal in het huis (entreehal en eetkamer) die veel ruimtelijkheid in het huis versterkt. Bijzonder is verder de binnen- en buitenhaard met prominente schoorsteen van deze villa in de groene wijk. We zijn erg trots op het resultaat!

AG architecten villa in groene wijk Hoek achterkant
YOUR COMMENT