AG architecten

Reddingsbrigade Zandvoort krijgt nieuwe post

AG architecten reddingsbrigade

Reddingsbrigade krijgt nieuwe post

AG architecten heeft de nieuwe reddingspost van Zandvoort ontworpen. Naar verwachting zal dit jaar nog begonnen worden met de bouw. Wethouder Gert-Jan Bluijs geeft zijn complimenten: “Bij deze feliciteer ik onze reddingsbrigade met de komst van hun nieuwe onderkomen in de Zuid. Het heeft even geduurd, maar dan krijg je wel iets moois. Het is goed dat de gemeente Zandvoort investeert in faciliteiten om zo de veiligheid op ons mooie strand extra te vergroten. Voor de gebruikers en de vrijwilligers van de reddingsbrigade is het heerlijk dat ze zich met hun nieuwe post nog beter kunnen richten op hun zo verantwoordelijke taak. Ook zal het een visitekaartje zijn qua uitstraling. De oude post had wel zijn charme. maar dit moderne design zal, naar ik wens, zorgen voor nog meer jeugdige vrijwilligers. Hiermee zal de continuïteit van het bewaken van de veiligheid voor de toekomst gewaarborgd blijft.”

YOUR COMMENT