AG architecten

Al uw wensen onder één dak

Huis bouwen, verbouwing of renovatie? Neem direct contact op met AG architecten. Laat u inspireren en adviseren. Van casco tot en met volledig ingerichte woning. Van mooie gevels tot en met de deurkrukken en gordijnen, zo u wenst.

Villa Reinders Bloemendaal AG architecten

Villa Bloemendaal

Op dit mooie kavel op een duin in Bloemendaal hebben wij een vrijstaande villa ontworpen, geheel naar wens van de opdrachtgevers. Hun voorliefde voor ronde vormen komt zowel in het exterieur als interieur terug, zelfs in de keuken. Vanaf het terras aan de achtergevel is er een riant uitzicht en de wellness-ruimte onder het glazen dak biedt ’s avonds zicht op de sterrenhemel.
 
Villa Zandvoort AG architecten

Villa Zandvoort

Van een bestaande, eenlaagse bungalow uit de jaren ’70 hebben wij door het toevoegen van een extra verdieping en door het geheel restylen van het exterieur een eigentijdse, riante villa mogen maken. De grote glaspuien bieden rondom zicht op de grote, besloten tuin. Ondanks het vele glas is de privacy dus geheel gewaarborgd.
 
AG architecten verbouwing Aerdenhout

Verbouwing Aerdenhout

Deze bestaande woning hebben wij aan de tuinzijde uitgebreid. Zo konden wij voor deze familie een grote woon/eetkeuken realiseren, een riante bijkeuken en een fitnessruimte. Het zwembad en zonneterras in de tuin is mee-ontworpen en maakt de tuin tot een waar paradijs.
 
AG architecten verbouwing Haarlem

Verbouwing Haarlem

De bewoners van dit bijzondere huis vroegen ons een ontwerp te maken voor een eetkeuken. In de bestaande situatie was er een klein, separaat keukentje en een aparte eetkamer.

Door het slopen van enkele tussenwanden hebben we een ruime leefkeuken gemaakt en is er een eenheid ontstaan met de bestaande aangrenzende woonkamer.

Er is een nieuwe keuken geplaatst en een mooie houten vloer. Een stalen pui met iets getint glas is als eyecatcher toegevoegd als entree vanuit de hal.

 

AG architecten verbouwing Bloemendaal

Verbouwing Bloemendaal

De gevels van dit woonhuis waren nog grotendeels in de originele staat, maar het houten spant in de nok van de topgevel was bij een eerdere verbouwing gesneuveld.

Ook ontbrak een entreeluifel. Beide elementen hebben wij weer toegevoegd, waardoor de gevel weer in de oude glorie is teruggebracht.

Alle badkamers en de keuken waren aan een grondige verbouwing toe. Wij hebben hiervoor een ontwerp gemaakt dat enerzijds modern is, maar zich anderzijds goed voegt in deze statige oude villa.

 

AG architecten verbouwing Heemstede

Verbouwing Heemstede

De verbouwing van deze jaren '30 woning is recent opgeleverd. De woning was in slechte staat; alle installaties zijn vernieuwd en het interieur is met behoud van de originele details volledig gemoderniseerd. De bergzolder is door de toevoeging van een grote dakkapel aan de achterzijde een bruikbare ruimte geworden, met een ruime hoofdslaapkamer met badkamer aan de achterzijde en een logeerkamer aan de voorgevel.