AG architecten Haarlem

Team

Team

AG architecten is in 1988 opgericht door Anouk Vermeulen en George Polman. In bijna 30 jaar is er een grote diversiteit aan projecten gerealiseerd in heel Nederland en het Caribisch gebied. Daarnaast is Anouk voorzitter van de welstandscommissie in Hoorn, supervisor en lid van de Raad van Arbitrage. Met een enthousiast en divers team van 12 medewerkers, bestaande uit architecten en bouwkundig tekenaars/projectleiders, hebben we alle benodigde kennis voor het maken van een functioneel en mooi ontwerp én voor een goed verlopende uitvoering in huis. Naast de vaste krachten die u hieronder ziet, hebben wij altijd stagiairs voor ons werken van bouw- en interieuropleidingen.

Door op een naam te klikken kunt u direct een e-mail sturen naar een van de onderstaande medewerkers. AG architecten is lid van de BNA, de bond van Nederlandse architecten.

 

AG architecten is in 1988 opgericht door Anouk Vermeulen en George Polman. In 30 jaar is er een grote diversiteit aan projecten gerealiseerd in heel Nederland en het Caribisch gebied. Daarnaast is Anouk voorzitter van de welstandscommissie in Hoorn, supervisor en lid van de Raad van Arbitrage. Met een enthousiast en divers team van 12 medewerkers, bestaande uit architecten en bouwkundig tekenaars/projectleiders, hebben we alle benodigde kennis voor het maken van een functioneel en mooi ontwerp én voor een goed verlopende uitvoering in huis. Naast de vaste krachten die u hieronder ziet, hebben wij altijd stagiairs voor ons werken van bouw- en interieuropleidingen.

Door op een naam te klikken kunt u direct een e-mail sturen naar een van de onderstaande medewerkers. AG is lid van de BNA, de bond van Nederlandse architecten.

 

Vacature bouwkundig tekenaar

Wij zijn op zoek naar een bouwkundig tekenaar met een aantal jaren werkervaring. Kennis van het bouwbesluit en bedrevenheid (en plezier) in het maken van bouwkundige details is een vereiste. Ook zoeken wij ieman die goed overweg kan met zowel opdrachtgevers als aannemers, goed kan werken onder tijdsdruk en goed past in ons (gezellige) team. Wij werken met het tekenprogramma VectorWorks en zijn gestart met Revit, dus ervaring daarmee is een pré.

Graag reacties met CV mailen aan anouk.vermeulen@ag-architecten.nl