AG architecten Haarlem

Contact

Contact

U vindt ons

Adres
Nijverheidsweg 50a
2031 CP Haarlem

Openingstijden: 09:00 - 17:30
Telefoon
023 531 69 64
E-mail
info@ag-architecten.nl
Routebeschrijving

Afspraak maken?

Voor meer informatie bel, e-mail of vul onderstaand contactformulier in.

 

Privacyverklaring

AG architecten, gevestigd aan Nijverheidsweg 50a 2031 CP Haarlem, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

http://www.ag-architecten.nl Nijverheidsweg 50a 2031 CP Haarlem +31 23 5316964

Anouk Vermeulen is de Functionaris Gegevensbescherming van AG architecten Hij/zij is te bereiken via anouk.vermeulen@ag-architecten.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken

AG architecten verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

- Voor- en achternaam

- Geslacht

- Adresgegevens

- Telefoonnummer

- E-mailadres

- Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt in correspondentie en telefonisch

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

AG architecten verwerkt de volgende bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens van u:

- burgerservicenummer (BSN)

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

AG architecten verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

- AG architecten verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor uw omgevingsvergunningaanvraag.

Geautomatiseerde besluitvorming

AG architecten neemt geen besluiten op basis van geautomatiseerde verwerkingen over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van AG architecten) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

AG architecten bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens: Persoonsgegevens, adres etc. 10 jaar  i.v.m. administratie, archivering en garantietermijnen

BSN 5 jaar, i.v.m. looptijd vergunningsaanvragen, bezwaartermijnen en eventuele aanvullingen

Delen van persoonsgegevens met derden

AG architecten verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. AG architecten blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

AG architecten gebruikt op www.ag-architecten.nl analytische cookies. De gegevens die AG architecten daarmee verzamelt, helpen ons de site beter af te stemmen op de wensen en voorkeuren van de bezoekers. De privacy van de bezoeker blijft met deze analytische cookies gewaarborgd. Met de meeste internetbrowsers kunt u cookies van uw harde schijf verwijderen of cookies afwijzen. Raadpleeg de instructies of help-functie van uw internetbrowser voor meer details.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door AG architecten en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@ag-architecten.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. AG architecten wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

AG architecten neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@ag-architecten.nl