AG architecten Haarlem

Actueel

Actueel

Waar zijn wij momenteel zoal mee bezig ?

Omdat wij zowel voor particuliere opdrachtgevers als voor professionals werken, hebben wij zeer uiteenlopende opdrachten. Zo ontwerpen wij woonhuizen voor particulieren op vrije kavels, realiseren wij voor een groep huisartsen een zgn. HOED en werken we aan een hip hotel in een bestaand pand in Amsterdam. Wij worden graag verrast door nieuwe uitdagingen. Neem dus vandaag nog contact op.

 

Waar zijn wij momenteel zoal mee bezig?

Omdat wij zowel voor particuliere opdrachtgevers als voor professionals werken, hebben wij zeer uiteenlopende opdrachten. Zo ontwerpen wij woonhuizen voor particulieren op vrije kavels, realiseren wij voor een groep huisartsen een zgn. HOED en werken we aan een hip hotel in een bestaand pand in Amsterdam. Wij worden graag verrast door nieuwe uitdagingen. Neem dus vandaag nog contact op.

Op onze Facebookpagina plaatsen we regelmatig updates over onze opdrachten. Like dus de Facebookpagina om op de hoogte te blijven!

Renovatie duurzame villa

De bewoners van deze onlangs gerenoveerde villa uit 1968 hadden 2 wensen; geen gas-aansluiting meer en verlagen van onderhoudskosten. De villa is in meerdere opzichten verduurzaamd. De begane grondvloer, gevels en dak zijn geheel hoogwaardig geïsoleerd, inclusief toepassing van triple beglazing. De nieuwe gevel- en dakafwerkingen behoeven gegarandeerd nauwelijks onderhoud. Daarnaast wordt de benodigde energie duurzaam opgewekt met zonnepanelen.

appartement Amsterdam

Dit compacte appartement in het centrum van Amsterdam is net opgeleverd: 30 m2 ingericht als hotelkamer, met keuken, eethoek, badkamer en zit-/slaapkamer met een tweepersoonsopklapbed. Een mooi voorbeeld van een Tiny House: in alles wat je werkelijk nodig hebt om ergens prettig te verblijven is voorzien.

Renovatie Albert Heijn Heemstede

Recent opgeleverd: de Albert Heijn Blekersvaartweg in Heemstede. Het betreft de renovatie en restyling van de gevels van de winkel en parkeergarage. Gekozen is voor een gevelbekleding met geperforeerde aluminium cassettes met een bladpatroon in de kleur warmgoud. Ook is de parkeergarage voorzien van strekmetalen roosters in dezelfde kleur. Zo is weer een eigentijds beeld gecreëerd voor dit wat gedateerde pand.